3 november 2006...I dag har jag registrerat mina adress klut.net.. var till Torbjörn glans å köpte mört..ska försöka ta mig ut med mina stugor imorgon.. farsan kollade isen i flät den var bara ett par cm.. kanske tar med mig sonen på Klockarviken i morgon å anglar lite ev.. är fullt upp nu med musikklippning till ön
9 november... vart ingen angling förra helgen börja blåsa som tusan.Isen blåste upp på viken här nere men nu har det varit kallt i några nätter så i morgon bitti ska jag ner å kolla om man kan få ut  några stugor iaf.. åker till globen i morgon eftermiddag o kollar monster jam. den här veckan har mest varit en massa ljudklippning till ön.. var lite orolig igår att dom skulle förlora mot broberg ,men är imponerande att se byn pumpa på vinna med 10-4 trots att lampinen är borta. måste säga att tårtan var riktigt bra i går. men det är klart han är ju skaplig på att angla också så då kan man väl det mesta :).. dom gnäller över publik sviker bandyn fattar inte hur dom tänker var 800 i pulik i snitt på slutet av 80 talet nu är vi uppe i 1467 på hela allsvenskan ifjol ..å byn ligger på runt 2000 i snitt.. i går hade vi 1819 är ju 5% bättre än i fjol mot broberg.. nej flera hallar i sverige så kommer bandyn att bli ändå större..å  vad skulle denna by vara utan bandy på vintern bara angling vore ju inte kul hela tiden det heller..
17 november.. I dag har jag varit ner å kollat stugorna för första gången fick 4 st :( .. inte bra..men dom ligger ungefär 75 m för långt in också så kan ju vara det också....får hoppas det  blir kallt i vecka så jag får ut dom längre ..just nu är det ju 5 grader varmt å blåser å regnar.. är gaska härligt att byn fortfarande inte förlorat på 39 matcher hemma men i onsdags var det riktigt nervöst.. bollnäs var bra men byn kom inte upp i någon hög nivå dom heller.. var många som var riktigt bleka tycker jag. får se hur detta räcker mot sandviken på söndag..
15 December.. Vilket  otroligt tråkigt väder det är.. den 17 november hoppas man isen skulle bli tjockare. Men nu finns det någon is å snart jul å inge snö eller ..hoppas det blir lite is så man får angla snart.. å på bandy går det ju kanon möter Falun ikväll tror dom  vinner ikväll men inte blir det så lätt som många tror.. vi är uppe i 87 mål å 5 matcher kvar tror vi slår målrekordet i allsvenskan med hästlängder .undrar hur länge vi får behålla Hellmyrs hoppas iaf säsongen ut.. sen blir det väl ryssland tror jag.. hallar blir ju bara ett måste efter såna här vintrar och en elitserie som det blir nästa säsong. så tror jag att bandyn blir ändå  större uti landet.. Nä nu får vi hoppas på kyla så mört å angelsäsongen tar fart..
20 Februari.. har inte gjort nå  på hemsidan på 2 månader ser jag.. dåligt av mig.. har inte anglat nå eller.. men bra med mört har jag minst 800.. ska lägga ut lite bilder snart . har varit i egypten på semester jag å kats  blir lite bilder där i från och  i morse när jag å  pontus vika mörtstugorna.
3 april .. trodde inte det skulle gå å angla  i påsk men nu verkar ju det gå. Edsbyn har vunnit ett smguld igen otroligt.Är en spännade tid nu med värvning hit å dit spekulationer vem som stannar å går.Har anglat rätt mycket förra veckan 4 dagar. ska väl bli 3 i påsk också. hoppas det slutar blåsa från norr iaf .